Lajmet e Fundit

  • Kreu
  • Lajmet e Fundit

Tris Kupash per KS Tiranen

calendar.png 14 Oct, 2021 K.S. Tirana
Ka nisur ne menyren me te mire te mundshme sezoni 2021-2022 per Shumesporteshin bardheblu! Plot 3 Kupa te fituara ne nje dite nga Djemte dhe Vajzat e Skuadres se Volejbollit si edhe nga Djemte e Basketbollit. Nje sinjal i qarte per objektivat sezonal te Klubit, si dhe nje tregues mjaft i mire per punen e shkelqyer te stafit te KS Tiranes mbi te gjjtha te drejtoreshes Deborah Keci. Ky eshte vetem fillimi i nje projekti afatgjate per ta sjelle KS Tiranen ne majat e Sportit Shqiptar.

Rifillimi i basketbollit, flet Erkand Karaj

calendar.png 21 Mar, 2021 K.S. Tirana
erkand-karaj-kstirana-lajme e fundit Luaj Videon
Gjatë gjithë karrierës time është një nga momentet e mia më të vështira ky vit pandemik për shkak të ndërprerjes së aktivitetit të sportit për një kohë të gjatë pothuajse 1 vit. Gjithsesi në këtë situatë të jashtëzakonshme ne do mundohemi të rifillojm të bëjmë atë që duhet të bëjmë “Të luajmë sport” sikur asgjë nuk do kishte ndodhur. Jemi një skuadër 100% vendase me lojtarë cilësor që luajnë këtu edhe kemi qenë bashkë gjatë gjithë kohës për tu stërvitur në të gjitha format e përgatitjes atletike dhe fizike. Për këtë arsye mendoj që jemi një hap para ekipeve të tjera të këtij fillim kampionati dhe mendoj të mbajmë këtë hap përpara deri në fund të sezonit – u shpreh trajneri i ekipit të basketbollit K.S.TIRANA.

Pandemia si ndali dot

calendar.png 21 Mar, 2021 K.S. Tirana
boks-kstirana-lajme e fundit Luaj Videon
Renato Kurti që prej 10 viteve është pjesë i ekipit të boksit K.S.TIRANA dhe fokusi i tij ka qenë trajnimi i talenteve të reja. Para 5 vitesh prurjet e talenteve të reja në sportin e boksit kanë qenë më shumë sesa vitet e fundit për shkak të teknologjisë dhe të rinjtë e sotëm e shohin boksin si një sport të lodhshëm – u shpresh trajneri. Boksi është i padëmshëm për shëndetin pasi ka 3 raunde të kontrolluara me maske, proteza dhe mbrojtëset e duhura për trupin dhe hyn tek sportet olimpike. Këtë vit pandemia ka ndikuar negativisht në sport për shkak të bllokimit të aktiviteteve dhe humbjeve të mëdha sidomos të mjeshtrave të sportit. Gjithsesi ekipi sportiv i boksit ka marrë pjesë në kampionatin Evropian në Budva me Arlindin i cili u rendit në 8-të të parët e Evropes dhe në një aktivitet tjetër në Kosovë por fokusi është në fillimin e kampionatit kombetarë ku synimi I ekipit ngelen vendet e para.

PARTNERËT TANË