Partneret Tane

Partneret Tane

PARTNERËT TANË

Bashkia Tirane

BASHKIA TIRANË

Just B/

Just B/

Disiplinat Sportive

Nga klubet sportive kanë dalë shumë sportistë të nivelit cilësor të cilët debutojnë në ekipet e para, duke fituar tituj kampionë, fitues kupash, duke dalë kampionë nëpër aktivitete të ndryshme dhe duke thyer vazhdimisht rekorde kombëtare

 • Image

  Basketboll Meshkuj

 • Image

  Basketboll Femra

 • Image

  Volejboll Meshkuj

 • Image

  Volejboll Femra

 • Image

  Mundje

PARTNERËT TANË