Judo

Judo

Taekwondo

Në vitin 2016 lindi Judo Tirana , me trajnjer Shkurt Çullhaj dhe përgjëgjës ekipit Xhelil Cibaku . Ekipi “Tirana” për herë te parë mori pjesë në kampionatin kombëtar ne vitin 2017 një vit mbas hapjes së tij ,duke rrëmbyer dy medalje të vendit të parë, Shqipëria arriti të shpallej nënkampione Ballkani në Maqedoni me anë tësportistit të ‘’Tiranës’’ Indrit Çullhajn. Me 5 nëntor u zhvillua Kupa e Shqipërisë ku përsëri sportistat Luka Brici dhe Indrit Çullhaj morën medaljet e arta. Edhe në vitin 2018 me sportistin Indrit Çullhaj në Maqedoni arriti të merrte medaljen e artë.Indrit Cullhaj arrin kualifikimin e Shqipërisë në lojëra olimpike 2021 në Judo.Po në nëntor ë 2018 u be edhe Kupa e Republikes ku ekipi kryeqytetas mori plot 6 medalje të arta , 3 medaje te argjenda edhe 2 medalje bronzi ,gjë që bëri që ekipi “Tiranes” të shpallej ekipi kampion I kësaj Kupe Republike . Vitin 2019 mund të themi se ishte viti I arritjeve më të mëdha të ‘’ Tiranes’’ pasi shumë sportista, jo vetëm që shkëlqyen ,por edhe bënë të mundur që flamuri I Shqipërise të ngritej në podiume të ndryshme ballkanike Më 24 shkurt 2019 në Tirane u mbajt Kampionati Kombëtarë për kadete dhe senior ,ku Tirana mori 5 vende te para , 3 vende te dyta dhe 4 vende te treta dhe u shpall ekipi kampion I aktivitetit. Me 30 mars 2019 në kryeqytetin e Shqipërise u mbajt Kampionati Ballkanik për senior ku morën pjesë sportistëelitar të shteteve Ballkanike ,ku dhefalë Tiranës Shqipëria kishte 2 nga 3medaljet ballkanike .Indrit Çullhaj zuri vendin e parë duke fituar 2 ndeshje .Medaljen e vendit të dytë e solli sportisti Mikea Golloshi Suksesi tjetër erdhi në nëntor të 2019 ,pasi ekipi I Tiranës u shpall ekipi kampion në Kupën e Shqipërisë me plot 7 medalje të arta ,1 të argjend dhe 1 të bronzt.. Po në nentor 2019 ekipi kryeqytetas mori pjese në Kampionatin Kombëtar për femijë ku përsëri u shpall ekipi kampion me 9 medalje të arta dhe 8 medalje të argjenda ,duke mos pasur asnjë medalje të bronzt . Viti 2020 filloi me një hapje perfekte nga ekipi bradh e blu, të cilët në Kampionatin Kombëtar që u zhvillua me 29 Shkurt 2020 u shpall ekipi kampion përsëri me 6 medalje të vendit të parë , 4 medalie të vendit të dytë dhe një medalje të vendit të tretë. Mund të themi se sportistët më të pikasur pëtrmendim emra si :Indrit Cullhaj,Erisa Brahimaj,Luka Brici,Mikea Golloshi si dhe stërviten shumë sportistë të rinj ,që janë potencial për të arritur rezultate shumë të mira në të ardhmen.

Lexo Më shumë

Bilanci i arritjeve
te klubit

Vite Eksperience

5

Sportist

70

Tituj kampione

12
E HENE/PREMTE
16:00 – 20:00
E HENE/PREMTE
10:00 – 12:00

Foto te ekipit

DËSHIRONI TË BËHENI PJESË E K.S TIRANA?

PARTNERËT TANË