Aplikime

Aplikime

Aplikime

  Emër*
  Mbiemër*
  E-MAIL*
  Numër Telefoni
  Klubi Sportiv*
  Trajner

  Sig-up

  Disiplinat Sportive

  Nga klubet sportive kanë dalë shumë sportistë të nivelit cilësor të cilët debutojnë në ekipet e para, duke fituar tituj kampionë, fitues kupash, duke dalë kampionë nëpër aktivitete të ndryshme dhe duke thyer vazhdimisht rekorde kombëtare

  • Image

   Basketboll Meshkuj

  • Image

   Basketboll Femra

  • Image

   Volejboll Meshkuj

  • Image

   Volejboll Femra

  • Image

   Mundje

  PARTNERËT TANË